ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εκεί που Περπατούσε Αμέριμνη βλέπει 4 Αγόpια να την Πλησιάζουν. Δεν είχε Ιδέα όμως για ΑΥΤΟ που θα Ακολουθούσε!

Αυτοί οι πέντε νεαροί άνδρες γνώριζαν τον τέλειο τρόπο για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Stuart Edge συγκέντρωσε μερικούς φίλους για να κάνει στις κυρίες μια διασκεδαστική έκπληξη… το τραγούδι του Αγίου Βαλεντίνου.

Αφού φόρεσαν λευκά πουκάμισα και μαύρες γραβάτες, πήραν ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και βγήκαν σε τυχαία σημεία προς αναζήτηση κυριών την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν βρήκαν μια μοναχική κυρία, πήγαν κρυφά πίσω της και της έκαναν έκπληξη με ένα τραγούδι αγάπης. Η αντίδραση από τις τυχερές κυρίες, είναι ανεκτίμητη.

Εκεί που Περπατούσε Αμέριμνη βλέπει 4 Αγόρια να την Πλησιάζουν. Δεν είχε Ιδέα όμως για ΑΥΤΟ που θα Ακολουθούσε! - Εικόνα1

Ήταν πολύ διασκεδαστικό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις κυρίες. Αν και μερικές ήταν συγκλονισμένες από την τυχαία πράξη καλοσύνης, άλλες αποδέχθηκαν το τριαντάφυλλο με χαμόγελο. Οι μελωδικές φωνές τους τις μάγεψαν!

Εκεί που Περπατούσε Αμέριμνη βλέπει 4 Αγόρια να την Πλησιάζουν. Δεν είχε Ιδέα όμως για ΑΥΤΟ που θα Ακολουθούσε! - Εικόνα2

Αν και οι γυναίκες ήταν απασχολημένες με κάποιο τρόπο, οι άνδρες πήραν το ρίσκο και θέλησαν να διασκεδάσουν μαζί τους. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια πολύ επιτυχημένη ημέρα!

Δείτε το βίντεο!

Πηγή