ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

10 από τα καλύτερα κινέζικα αντίγραφα αυτοκινήτων

Οι Κινέζοι φτιάχνουν πλέον όλο και περισσότερα δικά τους μοντέλα. Όμως συνεχίζουν και να αντιγράφουν, κι αυτά είναι τα καλύτερα από τα νέα τους «δημιουργήματα».

Youxia X

10 από τα καλύτερα κινέζικα αντίγραφα αυτοκινήτων - Εικόνα1

Το αντίγραφο Youxia X

10 από τα καλύτερα κινέζικα αντίγραφα αυτοκινήτων - Εικόνα2

Tο πρωτότυπο Tesla Model S

Όταν ένα αυτοκίνητο εκπροσωπεί μια τάση και είναι στη μόδα, τότε τραβάει και το ενδιαφέρον των αντιγραφέων. Η Tesla δεν θα μπορούσε να τη γλιτώσει, αφού επιπλέον τα μοντέλα της πωλούνται στην Κίνα σε εξωφρενικές τιμές. Η Youxia έχει ιδρυθεί από ένα νέο επιχειρηματία, όμως προς το παρόν το Χ της βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του πρωτοτύπου. Αν και δεν πρόκειται εντελώς για κλωνοποιημένο αντίγραφο, η ομοιότητα με το Model S είναι εμφανής στο εμπρός μέρος. Στο πίσω μέρος, η έμπνευση έρχεται περισσότερο από τα Lexus.

Lifan Xuanlang

10 από τα καλύτερα κινέζικα αντίγραφα αυτοκινήτων - Εικόνα3

Το αντίγραφο Lifan Xuanlang

10 από τα καλύτερα κινέζικα αντίγραφα αυτοκινήτων - Εικόνα4

Το πρωτότυπο Ford S-MΑΧ

Η Lifan είχε τραβήξει την προσοχή το 2008 με το 320, ένα αντίγραφο του ΜΙΝΙ. Πρόσφατα, η κινέζικη φίρμα ενδιαφέρθηκε για ένα μοντέλο σαφώς λιγότερο “fun”, αλλά έβαλε πραγματικά τα δυνατά της για να το κοπιάρει: Tο Ford S-MAX. Από ορισμένες γωνίες, η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Κάποια κομμάτια του αμαξώματος, όπως το καπό, δείχνουν σαν να έχουν κατέβει από ράφι της Ford!

Beijing BJ40

10 από τα καλύτερα κινέζικα αντίγραφα αυτοκινήτων - Εικόνα5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4