ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

10 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας και μας Ασχημαίνουν. Το 6ο είναι Πολύ Σημαντικό!

To να δείχνουμε τέλειες 24 ώρες το 24ωρο είναι δύσκολη δουλειά. Ειδικά, όταν όλες οι προσπάθειες είναι άκαρπες, εξαιτίας μιας ατέλειας.

Συγκεντρώσαμε όλα τα λάθη που καταστρέφουν την εικόνα μας σε μια λίστα, και σας προτείνουμε πως να τα διορθώσετε, για να τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού.

1. Αποφάσεις της τελευταίας στιγμής

10 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας και μας Ασχημαίνουν. Το 6ο είναι Πολύ Σημαντικό! - Εικόνα1

Στην ερώτηση «Τι να φορέσω σήμερα;» συχνά παίρνετε απόφαση την τελευταία στιγμή το πρωί για τα ρούχα της ημέρας, λίγο ακριβώς πριν φύγετε για τη δουλειά και πιθανόν και να αργήσετε.  Σας ακούγεται οικείο; Αλλά θα είναι πολύ πιο εύκολο, αν προετοιμάσετε από το προηγούμενο βράδυ, τα ρούχα που θα φορέσετε το πρωί.

2. Ρούχα ακατάλληλα για τον καιρό και την εποχή

10 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας και μας Ασχημαίνουν. Το 6ο είναι Πολύ Σημαντικό! - Εικόνα2

Το να φορέσετε ελαφριά ρούχα σε κρύο ή βροχερό καιρό, δεν είναι η καλύτερη στυλιστική επιλογή, πόσο μάλλον και για να προφυλάξετε την υγεία σας. Είναι καλύτερα να ντύνεστε ζεστά και με στυλ, παρά να κρυώνετε. Διαχωρίστε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας σε ζεστά και ελαφριά, και όσο είναι ακατάλληλα για την εποχή, αποθηκεύστε τα για πιο ζεστές μέρες.

3. Ρούχα και παπούτσια ακατάλληλα για μέρος

10 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας και μας Ασχημαίνουν. Το 6ο είναι Πολύ Σημαντικό! - Εικόνα3

Το να φορέσετε γόβες σε κάποιο ταξίδι αναψυχής ή να φορέσετε επίσημο φόρεμα στη δουλειά είναι εκτός τόπου. Η τιμή και η μάρκα δεν έχουν σημασία, απλά δεν κάνουν για την περίσταση και είναι άβολα. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε το εκάστοτε dress code και το είδος της εκδήλωσης που πρόκειται να παρευρεθείτε εκ των προτέρων. Μη βιάζεστε να επιδείξετε τις καινούριες σας γόβες, αν δε το σηκώνει η περίσταση.

4. Ρούχα που δεν είναι το μέγεθός σας

10 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας και μας Ασχημαίνουν. Το 6ο είναι Πολύ Σημαντικό! - Εικόνα4

Σίγουρα, όλες μας έχουν κάποια ρούχα που ονειρεύομαστε να τα ξαναφορέσουμε ή κάποιες τάσεις της μόδας που δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό μας. Απαλλαγείτε από ρούχα που φαίνονται «τεντωμένα» και μικρά πάνω σας, και προτιμήστε ρούχα που ταιριάζουν σύμφωνα με το δικό σας μέγεθος και σωματότυπο.

5. Μικρές ατέλειες

10 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας και μας Ασχημαίνουν. Το 6ο είναι Πολύ Σημαντικό! - Εικόνα5

Ασιδέρωτα ρούχα, μικροί λεκέδες, τρίχες από κατοικίδια, σκισμένες ραφές και πολλά άλλα που πιστεύετε ότι δε θα παρατηρήσει κανείς. Μπορείτε πάντα να έχετε μαζί σας στη τσάντα ρολό για να αφαιρέσετε τις τρίχες, κλωστή και βελόνα για να ράψετε στη στιγμή ένα σκίσιμο ή μαντηλάκια για να καθαρίσετε ένα μικρό λεκέ. Και τέλος, αφήστε στην άκρη ρούχα που τσαλακώνονται εύκολα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2