ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει;

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όσο και να προσπαθούν οι συντελεστές να ακολουθούν το σενάριο, πάντα κάτι θα πάει στραβά.

Μερικές φορές, αποκλίσεις από το σενάριο, ένας κακός ηθοποιός ή ένας σωσίας κασκαντέρ μπορεί να προσθέσει φυσικότητα ή γοητεία σε μια ταινία, που θα μας πείσει ότι είναι η αγαπημένη μας ταινία!

Σας παρουσιάζουμε 10 αποτυχημένες σκηνές, που παραδόξως αποδείχθηκαν απλά φοβερές!

Casino Royale (2006)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα1

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Daniel Craig έπεσε στο νερό, αλλά για κάποιο λόγο το γύρισμα δεν έχει σταματήσει. Το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ σeξυ σκηνή, όπου o James Bond βγαίνει από τη θάλασσα. Παρεμπιπτόντως, αυτό το μαγιό έγινε πολύ δημοφιλές και πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο για 72.000 δολάρια.

Ο πόλεμος των άστρων (1977)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα2

Στη ταινία «Star Wars», ο Luke Skywalker, φοράει στολή stormtrooper και λέει: «Δε βλέπω τίποτα με αυτό το πράγμα!» Και πραγματικά, καθώς το κράνος έχει πολύ μικρό οπτικό πεδίο, ο ηθοποιός Mark Hamill χτυπάει το κεφάλι του στη πόρτα. Αυτή η στιγμή αποφασίστηκε να μη κοπεί από τη ταινία και η σκηνή έχει γίνει πολύ γνωστή.

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού (2001)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα3

Στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, υπάρχει μια σκηνή όπου ο αδέξιος Γκάνταλφ (Ian McKellen) χτυπάει το κεφάλι του στο πολυέλαιο. Το χτύπημα ήταν μέρος του σεναρίου, αλλά στη συνέχεια ο ηθοποιός χτυπάει στο ξύλο της οροφής, που ήταν εντελώς τυχαίο. Το έκπληκτο αναφωνητό και γέλιο του McKellen ήταν τόσο αυθεντικό, που ο Peter Jackson θεώρησε ότι θα ήταν αμαρτία να κοπεί από την ταινία.

Ο άνθρωπος της βροχής (1988)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα4

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές της ταινίας έχει γίνει δημοφιλής χάρη σε καθαρό αυτοσχεδιασμό. Στη σκηνή, όπου τα δύο αδέρφια βρίσκονται μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Hoffman χειροτερεύει την ήδη κακή κατάσταση και αερίζεται. Αλλά η ατυχής στιγμή, δεν είχε αντίκτυπο στην υποκριτική των ηθοποιών.

Django, ο τιμωρός (2012)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα5

Σύμφωνα με το σενάριο, ο DiCaprio έπρεπε να φωνάζει θυμωμένα και να κουνάει τα χέρια του. Αλλά σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα του ηθοποιού, ο DiCaprio χτύπησε το τραπέζι και έκοψε το χέρι του σε ένα ποτήρι. Ο Tarantino δε σταμάτησε το γύρισμα, όπως και ο DiCaprio δεν σταμάτησε την υποκριτική. Η σκηνή αποδείχθηκε πολύ πιστευτή και ρεαλιστική. Απόδειξη ήταν ότι ο DiCaprio κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ για αυτό το ρόλο.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2