ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει;

Ο σκοτεινός ιππότης (2008)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα6

Στη ταινία, ο Τζόκερ φορώντας μια στολή νοσοκόμας, ετοιμάζεται να ανατινάξει το κτήριο του νοσοκομείου. Ο ηθοποιός Heath Ledger είχε μόνο μια ευκαιρία να γυρίσει τη σκηνή με την έκρηξη και για κάποιο λόγο ο πυροκροτητή δε δούλευε. Χωρίς να φύγει από το κάδρο, ο Ledger πατούσε επανηλειμμένα το κουμπί του πυροκροτητή και τελικά η έκρηξη έγινε, αιφνιδιάζοντας και τον ίδιο!

Guardians of the Galaxy (2014)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα7

Ο Chris Pratt, που στην ταινία υποδυόταν τον Star Lord, συνεχώς έκανε χαβαλέ και αστειευόταν. Έτσι, ο ηθοποιός σε μια σκηνή όπου τον συλλαμβάνουν, αυτοσχεδιάζει κάνοντας μια χειρονομία προς τους δεσμοφύλακες και λέγοντας «Συγγνώμη, δε ξέρω πως λειτουργεί αυτό.» Η σκηνή όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στη ταινία, αλλά ήταν μία από τις πιο αστείες και έξυπνες σκηνές.

Fight Club (1999)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα8

Στη σκηνή όπου ο Tyler (Brad Pitt) παλεύει με τον Edward Norton, ο ηθοποιός Norton έπρεπε να κάνει κάτι απρόβλεπτο στη σκηνή, και έτσι αποφάσισε να χτυπήσει τον Pitt στο αυτί, και εκείνος φωνάζει «Με χτύπησες στο αυτί!» Η έκφραση πόνου του Brad Pitt δεν είναι καθόλου ψεύτικη στη σκηνή!

Επικίνδυνη αποστολή 2 (2000)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα9

Στη τελική σκηνή με πάλη σώμα με σώμα, οι συντελεστές ήθελαν να πετύχουν μέγιστη αξιοπιστία. Έτσι όταν ο κασκαντέρ ζήτησε από τον Tom Cruise να μη συγκρατηθεί κατά το χτύπημα, ο ηθοποιός χτυπάει με όλη του τη δύναμη τον κασκαντέρ στο σαγόνι. Η σκηνή συμπεριλήφθηκε στη ταινία, και είναι προφανής η σοκαρισμένη έκφραση του Cruise, που συνειδητοποιεί το λάθος του.

Ghostbusters (1984)

10 Μεγάλα Σκηνοθετικά Λάθη σε Δημοφιλείς Ταινίες που θα μας μείνουν Αξέχαστα. Εσείς τα είχατε Προσέξει; - Εικόνα10

Ο Bill Murray είναι ένας πραγματικός θρύλος του κινηματογράφου, καθώς εν μέρει είναι γνωστός ότι έκανε συχνά αυτοσχεδιασμούς. Για παράδειγμα, στη ταινία Ghostbusters, κατά τη συνάντηση με το πράσινο γλοιώδες φάντασμα, ο ηθοποιός βρέθηκε στο πάτωμα γεμάτος με μια πράσινη γλίτσα. Όταν τον ρώτησαν τι συνέβη, είπε χαρακτηριστικά: «Με έγλυψαν!»

ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2