ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όταν φόρεσε αυτή τη Μπλούζα δε Περίμενε ότι θα έτρωγε Πόρτα στο Γυμναστήριο.

Η Jenna Vecchio από τη Οτάβα του Καναδά, φόρεσε τα ρούχα της γυμναστικής και πήγε στο γυμναστήριο της. Αρχικά, ήταν όπως κάθε άλλη προπόνηση, αλλά στη συνέχεια την πλησίασαν δύο υπάλληλοι και την ενημέρωσαν ότι τα ρούχα της ήταν «ακατάλληλα».

Σύμφωνα με αυτούς, η εμφάνισή της δεν συμβάδιζε με τους κανόνες του γυμναστηρίου και έκανε τα άλλα μέλη και τους υπαλλήλους να νιώθουν άβολα. Της είπαν, ότι έπρεπε να φορέσει ένα μπλουζάκι αν ήθελε να συνεχίσει να γυμνάζεται.

Όταν φόρεσε αυτή τη Μπλούζα δε Περίμενε ότι θα έτρωγε Πόρτα στο Γυμναστήριο. Δείτε ΠΩΣ είναι από Μπροστά & Πείτε μας τη Γνώμη σας! - Εικόνα1

Η Jenna κοίταξε το μπλουζάκι της και το κολάν που φορούσε, και δεν καταλάβαινε ποιο είναι το πρόβλημα. Ήταν τόσο θυμωμένη που έφυγε από το γυμναστήριο και ανέβασε φωτογραφίες με τα ρούχα που φορούσε σε μια δημοσίευση στο Facebook, εξηγώντας τη δική της πλευρά της ιστορίας. Η ίδια ένιωσε ταπεινωμένη με όλο αυτό το περιστατικό.

Η δημοσίευση μοιράστηκε πάνω από 5.000 φορές από γυναίκες σε όλο τον κόσμο, που το θεώρησαν μια μορφή «body shaming – ντροπιάσματος του σώματος.» Όταν το γυμναστήριο Movati Athletic έμαθε για τον απόηχο, έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση:

«Μπορεί να μην ήταν εσκεμμένο, η εμφάνιση της κυρίας Vecchio δεν ήταν τόσο μετριόφρονες, όσο με τις φωτογραφίες που πρόσφατα μοιράστηκε στο Facebook και μέσω συνεντεύξεων στα μέσα ενημέρωσης, και προκάλεσε σε πολλαπλά μέλη να νιώσουν άβολα, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους στο προσωπικό μας.

Μετά από έρευνα του γυμναστηρίου, εμμένουμε στην αρχική μας θέση ότι η κυρία Vecchio δεν εφάρμοζε τους ενδυματολογικούς κανόνες του καταστήματος. Το προσωπικό του γυμναστηρίου ποτέ δεν υπέδειξε στην κυρία Vecchio ότι το στυλ της μπλούζαν δεν ήταν κατάλληλο. Ήταν η έλλειψη της μπλούζας που ήταν το ζήτημα ενόχλησης προς άλλα μέλη. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να ντροπιάσουμε την κυρία Vecchio, αλλά το θεωρήσαμε απαραίτητο να την ενημερώσουμε για την κατάσταση. Αν και το προσωπικό μας φέρθηκε διακριτικά και επαγγελματικά, και ακολούθησαν τη διαδικασία μας να μη ζητήσουν από μέλος του γυμναστηρίου να φύγει, η ίδια και ο σύζυγός της επέλεξαν να κάνουν το ζήτημα δημόσιο.»

Όταν φόρεσε αυτή τη Μπλούζα δε Περίμενε ότι θα έτρωγε Πόρτα στο Γυμναστήριο. Δείτε ΠΩΣ είναι από Μπροστά & Πείτε μας τη Γνώμη σας! - Εικόνα2

Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας. Είναι άγνωστο τι τελικά συνέβη και ποια πλευρά έχει δίκιο.

Πηγή