ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Ξετίναξε» τον Έβρο το Κομάντο και Αναφέρει…Από εδώ δεν Περνάνε!

Γενική Επιθεώρηση στις Μονάδες του Έβρου και μάλιστα μια Εβδομάδα μετά την Εθνική Διακλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ξετίναξε τον Έβρο και αναφέρει : Από εδώ δεν Περνάνε!

 

Aπό 17 έως 19 Οκτωβρίου 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ) στον Έβρο και συγκεκριμένα τα Στρατηγεία, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων των Σχηματισμών, καθώς και Φυλάκια αυτών.

1-14
Δεν άφησε Άρματα και Μονάδες που να μην επιθεωρήσει ο ΓΕΠΣ…Σύμφωνα με πληροφορίες ,Απλά τους ξετίναξε όπως λένε στην γλώσσα τους οι Στρατιωτικοί
5-11

Τα μπράβο έπεφταν βροχή για τα Στελέχη των Μονάδων τη ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ)

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των Σχηματισμών, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό.

6-12

Ταυτόχρονα, κατεγράφησαν τα σημεία που χρήζουν επεμβάσεως του ΓΕΣ και τα οποία έχουν ήδη προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς του, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία επιπλέον βελτιώσεώς τους.

7-14

Έτοιμοι για όλα οι «Στρατηγοί του Έβρου»…Ήρεμα παίδες δεν ήρθε ακόμη η ώρα !
Ο Γενικός Επιθεωρητής, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελείται και παρείχε οδηγίες, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΣ.

Σχόλιο: Πάλι καλά μετά απο τέτοιο ξετίναγμα να μην είναι και Ευχαριστημένος ο ΓΕΠΣ

Πηγή